Monday, July 15, 2024

Contact

Director Red-House

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel. Fix :   021.320.70.70

Strada: Drumul Ghindarilor nr. 74

Tel mobil: +4 (07) 224-000-55

Fax:  021.320.69.09

Companie Imobiliara  -  S.C. Apulum94 S.R. L.

Site Oficial Agentie Imobiliara Apulum94:  http://apulum94.ro

 In data de 01 august 2014 a fost lansat proiectul amplasat pe strada Drumul Ghindarilor nr. 74 in zona Prelungirea Ghencea, format din 10 vile.

harta-Vile-Ghindari 

Descriere Vile-Ghindari

 


Situat in Sectorul 5 al Capitalei, ansamblul de locuinte Red House Vile Ghindari poate reprezenta oportunitatea pe care o cautati de multa vreme.

Vile construite armonios si trainic, beneficiind de amplasarea intr-o zona a Bucurestiului ce pastreaza aerul orasului de odinioara, fara a fi insa lipsita de farmecul si confortul modernitatii. Din punct de vedere arhitectural, casele vor fi construite in stil mediteraneean, avand o terasa  in locul clasicului acoperis.

Ansamblul, cu acces privat, este construit cu materiale de foarte buna calitate, furnizate de producatori si firme de renume, consacrate, pe piata constructiilor din Romania.

In vecinatatea ansamblului rezidential sunt construite case, blocurile lipsind din acest peisaj, in zona dezvoltandu-se, incepand cu anii 2005 - 2006, numai vile si case noi. Ansamblul de locuinte Red House Vile Ghindari este construit pe o strada adiacenta, in acest fel beneficiind de un nivel scazut de poluare fonica si a aerului si de un volum redus al traficului.

Accesul facil al ansamblului catre cartierul Drumul Taberei reprezinta un alt avantaj al  amplasarii ansamblului de locuinte Red House Vile Ghindari, in acest fel putand beneficia de prezenta, in apropiere, a marilor hipermarketuri si mall-uri (Carrefour, Auchan, Hornbach, Kika, Outlet Fashion Militari, Decathlon, Praktiker, BricoDepot etc.)  si a parcului modernizat Drumul Taberei (Moghioros) situat la o distanta convenabila. De asemenea, accesul usor catre autostrada Bucuresti-Pitesti va inlesneste si iesirea spre platforma comerciala Militari, una dintre cele mai mari din Capitala si catre Parcul de Distractii Acvatic.
 

 

Planuri 3D

        Click aici pentru o imagine marita !                                                   Click aici pentru o imagine marita !
        Click aici pentru o imagine marita !                                                     Click aici pentru o imagine marita !
        Click aici pentru o imagine marita !                                                     Click aici pentru o imagine marita !