Monday, July 15, 2024

Descriere generala

Vândut Integral ! 

Red-House 1

 

  

 

 

 

 


Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba posibilitatea de a locui decent, confortabil si suportabil financiar.

Una dintre variante o reprezinta plata unei chirii, in schimbul careia putem obtine un nivel de confort mai mic sau mai mare, in functie de suma pe care ne permitem sa o alocam acoperirii acestui tip de nevoie. Dar, in aceasta ipoteza, desi locuim pe atat de decent pe cat ne putem permite, nu vom putea spune acelui loc niciodata, pe drept cuvant, „acasa”.

O alta varianta, mult mai apropiata de nevoia reala de a locui si de a detine, in acelasi timp, si proprietatea casei in care locuim, este oferita de Compania Apulum94, prin intermediul proiectului RED HOUSE.

Proiectul imobiliar RED HOUSE, aflat in Bucuresti, in Prelungirea Ghencea, este format din locuinte Sp+P+2+3+M, cu un numar de 15 apartamente de o camera, doua camere si trei camere.  Solutia de locuire pe care o presupune acest proiect este perfect adaptata vremurilor pe care le parcurgem: preturi accesibile diverselor niveluri ale veniturilor, cu posibilitatea de achizitionare prin rate bancare, la niveluri lunare comparabile unei chirii obisnuite, spatii optimizate, pentru ca fiecare loc sa primeasca maximum de utilizare, finisaje de calitate si posibilitatea alegerii acestora in functie de preferintele individuale, mijloace de transport in comun (linia de transport 122, ce leaga direct RED HOUSE de statia de metrou Eroilor), pentru a facilita accesul direct al fiecaruia dintre proprietari catre propria locuinta.

 

Nota:

Apartamentele si garsonierele au fost deja vandute !